Subscribe to our newsletter:

ClaroSpeak Svenska

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Productivity
  • Education
I want this app
Download from AppStore

ClaroSpeak är en avancerad talsynteslösning som kan läsa upp texter med ett urval naturliga människoröster.

I ClaroSpeak kan du välja en funktion som markerar texten visuellt samtidigt som orden läses upp, ställa in flera olika färger och teckensnitt för optimal läsning och använda ordprediktion för att hjälpa dig att skriva. ClaroSpeak är en utmärkt app för korrekturläsning genom att lyssna på text, hjälp vid läs- och skrivinlärning och att skapa ljudfiler från valfria texter.

PRODUKTEGENSKAPER:

• Text-till-tal
- Användaren kan importera dokument och PDF-filer till ClaroSpeak från appar som Mail, eller importera PDF, Word och andra filer direkt från Dropbox med ClaroSpeaks integrering av Dropbox. Text kan skrivas i ClaroSpeak för att sedan läsas upp och användaren kan snabbt och enkelt kontrollera och korrekturläsa texten.
- Text från alla appar kan kopieras och klistras in i ClaroSpeak och sedan läsas upp.
- Apples röstigenkänning kan användas för att diktera text direkt till ClaroSpeak, där användaren kan lyssna på den för att kontrollera att allt är rätt.
- Apples stavningskontroll fungerar i ClaroSpeak också, vilket ger ännu högre precision.
- Spara texten som en ljudfil med samma högkvalitativa röst.

• Röster med hög kvalitet
Fem avancerade Nuance Vocalizer-röster ingår i denna utgåva:
◆ Oskar – svenska
◆ Alva – svenska
◆ Sara – danska
◆ Nora – norska
◆ Daniel – engelska (Storbritannien)

Rösten kan ställas in att tala snabbare eller långsammare så att den passar användaren. Rösterna är installerade i ClaroSpeak så att de även fungerar offline och inte använder upp dyr datatrafik.

Du kan köpa röster på ytterligare 30+ språk och ännu fler accenter via alternativet "köp inuti program" i ClaroSpeak.

• Fånga Text från Foto (finns som i-app köp)
Denna funktion tillåter dig att välja en bild från ditt bibliotek, eller ta en ny med den inbyggda kameran. Den valda bilden blir skannad efter text av en högkvalitativ OCR-motor från ABBYY. Texten i bilden blir sedan automatiskt infogad till ClaroSpeak.

• Ordprediktion
Ordprediktion hjälper dig att skriva snabbare och noggrannare. Träna ordlistor från den aktuella texten så att de bästa förslagen visas först.

• Visuell markering
Texten markeras efter hand som den läses upp. Tack vare markeringen kan läsaren koordinera läsning och lyssnande. Användaren kan välja färg och typ av markering i ClaroSpeak.
Det finns fyra markeringsalternativ att välja mellan: Ingen, markering ord för ord, rullande markering eller meningsfokusering.

• Teckensnitt och färg
Ändra teckenstorlek eller färg eller använd ett mer lättläst teckensnitt för att göra texten ännu mer lättläst och därmed enkelt anpassa ClaroSpeak efter olika användares behov.

• Spara till ljudfil
Konvertera valfri text till en ljudfil med någon av de högkvalitativa rösterna. Det gör du snabbt och enkelt så att du kan lyssna på texten när du är på resande fot. Toppen för korrekturläsning när du är på språng.

• Skicka text
Text som skapats med ClaroSpeak kan skickas med e-post, sms eller kopieras och klistras in i en annan app, t.ex. Safari – suveränt när du vill kontrollera att allt är rätt. Genom att skicka till Facebook och Twitter kan du delta i sociala medier.

• Integrering av Dropbox och Google Drive
Öppna dokument som sparats i Dropbox eller Google Drive direkt i ClaroSpeak. Spara text- och ljudfiler direkt tillbaka till Dropbox eller Google Drive. Perfekt för att överföra filer mellan enheter och ha filerna i molnet.