Subscribe to our newsletter:

Hectas

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Medical
I want this app
Download from AppStore

HECTAS is facilitair dienstverlener in de breedste zin van het woord. Gespecialiseerd op het gebied van schoonhouden, handel in hygiëne en multiservices, is HECTAS met recht een klasse apart in de branche.

HECTAS toont initiatief en is bovendien vernieuwend. En bij alles wat we doen, is deskundigheid de norm. Kortom, een facilitaire dienstverlener met pit!

Krachtige woorden, maar dat kan ook. We spreken namelijk uit honderd jaar ervaring. Bovendien steunt onze dienstverlening op drie solide pijlers: Schoonhouden, Handel in hygiëne en Multiservices. Dé garantie voor slimme en op maat gesneden facilitaire oplossingen. En dat geeft onze klanten een goed en vertrouwd gevoel: HECTAS ontzorgt, ontspant en verfrist. Zodat u op facilitair gebied nergens meer omkijken naar heeft.

Want facilitaire dienstverlener HECTAS houdt rekening met de bijzonderheden van uw organisatie, uw activiteiten en uw medewerkers. Ongeacht grootte of branche. Oftewel, we kijken verder. Zo verdiepen wij ons in uw wensen en de specifieke kenmerken van uw branche en combineren die met onze kennis en ervaring. Op die manier komen we tot praktische en creatieve oplossingen. En daarin gaan we verder dan alleen de zorg voor een schoon bureau. Ook de wijze van rapporteren en facturatie kan bijvoorbeeld aan uw wensen worden aangepast. Het enige dat u hoeft te doen is aangeven hoe u het wenst. Zowel op het vlak van schoonhouden, handel in hygiëne als multiservices. Schoonmaakonderhoud met een gouden griffel noemen wij dat.

En met maar liefst twaalf vestigingen in Nederland, zijn we altijd dichtbij.
Maar ook over de grens zijn we een rijkelijk vertegenwoordigd facilitaire dienstverlener. Zo kent HECTAS 12 vestigingen in Nederland en nog eens 74 in acht andere Europese landen.