Subscribe to our newsletter:

Förlossnings App

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Health & Fitness
  • Medical
I want this app
Download from AppStore

En förlossningsförberedande webbkurs i din iPhone. Aldrig tidigare har det varit lättare att förbereda sig inför förlossningen

Babygruppens föräldrautbildning (förlossningsförberedande kurs) online är hur bra som helst. Informativt, snyggt och personligt presenterat och pedagogiskt inom många områden man som gravid eller partner funderar över. Teoretisk information, övningar, tips för relationen, och massor av bra filmklipp. Ni kommer fastna framför mobilen/läsplattan…
Aftonbladet 2012-10-02

FUB-Online guidar dig som är gravid och din partner genom graviditeten, förlossningen och den första tiden med bebisen. Kursen är framtagen av Babygruppen i samarbete med Danderyds Sjukhus.

Kursen består av 8 kapitel:
- Introduktion
- Graviditeten
- Smärtlindring
- Förlossningen
- Tiden efter
- Fördjupningsmaterial
- Förlossningsrummet
- Studiematerial
Varje kapitel består av en introduktion plus en sammansättning kortare filmer.
---------------------------------------
Sagt om kursen:
”En mycket illustrativ och heltäckande informationsfilm som jag är helt övertygad om ger ett lugn och nyfikenhet inför födandet till alla blivande föräldrar i Sverige. Dessutom med en fantastiskt tydlig och säker barnmorska som programledare!! ”
Gun Hermann-Jonasson, Verksamhetschef / Leg Barnmorska, Mama Mia

”Filmen är ett suveränt komplement när man håller en föräldrautbildning för att åskådliggöra och förtydliga det vi pratar om. Filmen fungerar även som ett utmärkt komplement för föräldrar att titta på själva efter genomgången föräldrautbildning.”
Elisabeth Storch, Leg Barnmorska, Privata Barnmorskor