Subscribe to our newsletter:

Självkänsla och självförtroende med hypnos

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Book
I want this app
Download from AppStore

Få en stark självvärde redan i dag med hypnos på ljudbok

- Det får du i Självkänsla och självförtroende med hypnos

Du får en skön och behaglig hypnos, som snabbt och avslappnat gör att du börjar värdesätta dig själv mer, du hittar ny energi och börjar tro mer på dig själv. Under själva hypnosen tränar du ditt sinne och dina tankar till att tänka mer positivt, lära dig värdesätta dig själv och bygga upp ditt självvärde och din självtillit helt automatiskt.

Hypnos är helt ofarligt och mycket effektivt, och din hjärna kan inte undvika att reagera på de positiva suggestionerna och därmed öka ditt självvärde. Och det positiva är att du kan använda dig av hypnosen så mycket som du har lust, det enda som kan hända är att du snabbare börjar få ett större självvärde.

Din hjärna blir dagligen stimulerad med att tänka positivt om dig själv, och kommer tillsammans med hypnosen att stärka uppbyggnaden av ditt självvärde och din självtillit.

- Hur används hypnosen till självvärde?

Hela hypnosen är uppbyggd så att du varje gång du lyssnar på den, i en avslappnad och ostörd miljö, bygger upp ditt självvärde och din självtillit. Du får den fulla effekten av hypnosen om du dagligen under en period på 30 dagar lyssnar på hypnosen, och låter dig påverkas av de positiva suggestionerna.

Du kommer redan från första dagen att börja märka en stor skillnad.

En extra mervinst med hypnosen är att du slappnar av helt och hittar ett nytt frirum i din vardag, det blir en stund på dagen du ser fram emot, där du får både ditt självvärde förstärkt, stressar av och laddar upp till resten av dagen.


Självvärdshypnosen fungerar helt automatiskt, och du stärker ditt självvärde utan att behöva göra annat än att lyssna och slappna av.