Subscribe to our newsletter:

Családapa Magazin

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Newsstand
  • Men's Interest
I want this app
Download from AppStore

A Családapa Magazin egy magyar nyelvű életmód magazin családapáknak.

A CSM egy magazin aktív, sikeres, optimista családapáknak, akik jó személyes kapcsolatokat, egészséges életet és biztonságos jövőt szeretnének a családjuknak, és mindemellett érdeklődnek az új technológiák, a sportok és más aktív szabadidős tevékenységek iránt.

* Magyar nyelvű magazin

CSM Magazin letöltési lehetőségek:
Ingyenes lapszámok.
Ingyenes előfizetés, automatikus megújítással, amíg le nem mondod.

Az előfizetéssel soha nem maradsz le az új lapszámokról, azok megjelenéskor automatikusan letöltődnek az iPhone/iPad-edre, így a teljes magazin könyvtárad veled utazik, és mindig megkapod az új lapszámokat, még ha nem is vagy otthon.

Az automatikusan megújuló előfizetésed a legfrissebb elérhető számmal indul.

A régebbi számokat is le tudod tölteni a magazin alkalmazásban.

A speciális számok nem részei az ingyenes havi előfizetésnek és fizetősek lehetnek. Ezeket külön vásárolhatod meg a magazin alkalmazásban.
A fizetés jóváhagyásodat követően történik az iTunes fiókoddal.

AUTOMATIKUS ELŐFIZETÉS: Az előfizetésed automatikusan meghosszabbodik, ha nem mondod le legalább 24 órával az aktuális periódus vége előtt. Az iTunes fiókodra automatikusan ráterhelődik az előfizetés díja (esetünkben nulla, mert az előfizetés ingyenes) az aktuális előfizetés vége előtti 24 órában, hacsak a fiók beállításaid között meg nem változtatod az előfizetésre vonatkozó beállításodat. Az előfizetésre való feliratkozást követően az előfizetésedet a fiók beállításaid között tudod menedzselni. Az aktuális, aktív előfizetési periódust nem mondhatod le, csak a következő periódust. További információ: http://www.csaladapa.hu/adatvedelem-privacy-policy/

Elköteleztük magunkat amellett, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk számodra a magazinban. Probléma esetén itt léphetsz velünk kapcsolatba: http://www.csaladapa.hu/kapcsolat-contact/

*** English ***

Csaladapa Magazin is a Hungarian language, monthly lifestyle magazine for dads.
CSM is the magazine for active, successful, intelligent, optimistic family men who want good relationship, healthy living and safe future for his family, besides interested in new technologies, sports and other active spare time activities.

* Hungarian language magazine

CSM Magazine Subscription available:
A single issue for FREE (non-subscription)
1-month subscription for FREE, automatically renewed until canceled

By subscribing you will never miss an issue and the new editions will automatically download to your iPhone/iPad as soon as they are released. Your whole magazine library travels with you and you always have the latest issue even when you are away from home.

Your auto-renewing subscription will start with the latest available issue.

Back issues are also available for purchase within the App.

Issues labeled special may not free and not included in the monthly subscription.
Payment for all purchases will be charged to your iTunes account at the confirmation of your purchase.

SUBSCRIBERS’ AUTOMATIC-RENEWAL FEATURE: Your subscription automatically renews unless auto-renew is turned off at least 24-hours before the end of the current period. Your iTunes account will automatically be charged at the same price for renewal 24-hours prior to the end of the current period (another month for monthly subscribers) unless you change your subscription preferences in your account settings. You can manage your subscriptions through your Account settings after purchase. No cancellation of the current subscription is allowed during active subscription period. Please go to http://www.csaladapa.hu/adatvedelem-privacy-policy/ for more information.

We are committed to providing you with the best experience possible so if you have any problem please contact us here: http://www.csaladapa.hu/kapcsolat-contact/