Subscribe to our newsletter:

Norrebro Teater

Free
iPad
Genres:
  • Entertainment
  • Catalogs
I want this app
Download from AppStore

Nørrebro Teater har en lang og stolt tradition for at lave komedier. 125 år for at være helt præcis. Sæson 2012/13 bliver ingen undtagelse. Repertoiret er nyskrevet og nyudviklet af nogle rigtig sjove kvinder og mænd og spænder lige fra romantisk komedie til flabet, politisk satireshow.

Humor er et af de bedste redskaber vi har, til at spejle tiden og hvem vi er, fordi vi sænker vores parader, når vi griner og bliver berørt. I komedien KAN TROLDEN TÆMMES? møder romantik det moderne karriereliv. To af dansk teaters helt store funny-bones mødes for første gang i denne fore-stilling - det bliver alt andet end kedeligt.

Med det nyskrevne satireshow ROBIN IN THE HOOD slynger vi en omgang reggae-dunkende og politisk indigneret comedy i nakken på finanskrisen. Castet er en skøn blanding stand-uppere, skuespillere, musikere og breakdansere alle mulige steder fra. ROBIN IN THE HOOD er "glokalt" teater. Både ærke nørrebrosk og med antennerne langt ude i verden.

På Frederiksbergscenen fortsætter komedielaboratoriet for fuld damp. Her bliver både udviklet nye musikalske satire- og sketchshows, samtidig med at teaterensemblet Flyvende Grise, der er huskompagni med fast adresse på Frederiksbergscenen, præsenterer en Reumert-vindende repremiere samt nye stemningsmættede billedstorme.

Vi har hørt mange sige, at Nørrebro Teater er stedet, hvor man kan tage sine store børn med. Det er vi rigtig stolte af! Denne sæson præsenterer vi desuden Danmarks første børneteaterkoncert i efterårsferien 2012, samt en lodden og utrolig charmerende musical for teens, tweens og deres forældre, om det at skulle finde sig selv i en heftig verden.

Den moderne komedie kan rigtig meget. Den er en ventil, der giver os mulighed for at grine af det, vi lige så godt kunne græde af. Så kom og grin med os! Kom og grin af skilsmisser, statsbankerot og lange ben i grønne hoser.