Subscribe to our newsletter:

Reshopper

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Social Networking
  • Lifestyle
I want this app
Download from AppStore

Reshopper er den nye lokale markedsplads for børnefamilier, hvor du kan købe og sælge brugte børneting direkte fra mobilen - nemt og hurtigt!

HVORFOR RESHOPPER?
- Tilføj en vare fra mobilen på under 1 minut
- Tjen penge på at sælge de gode ting, som I ikke længere bruger
- Nemt overblik på mobilen over brugte varer i nærheden af dig
- Se varen hos naboen inden køb, og spar besværet med posthuset
- Det er gratis. Ingen skjulte omkostninger, abonnement eller bindinger.

SÆLG NEMT OG HURTIGT: Har du en masse gode ting stående i garagen, i kælderen, på loftet eller i skabet, som ikke længere bliver brugt? Med Reshopper kan du på få minutter omdanne hjemmet til en shop på mobilen og dermed tjene penge på de ting, I ikke bruger længere. Enkelt og nemt: Tag et billede, tilføj oplysninger og pris - mere skal der ikke til. Og så er det jo bare skønt, hvis tingene kan glæde andre, fx naboerne eller vennerne.

KØB LOKALT OG TÆT PÅ DIG: Er du i shoppe-humør? Reshopper giver dig et hurtigt overblik over, hvad børnefamilier tæt på dig har til salg. Du åbner bare app'en på din iPhone og går på opdagelse i vareudvalget. Måske har naboen eller andre tæt på dig tremmesengen, puslebordet, cyklen eller flyverdragten,som I lige står og mangler.

TRYGHED OG TILLID ER VIGTIGT: Det skal være trygt at handle på Reshopper. Ved at handle med folk i nærheden og gennem personligt fremmøde, undgår du at sende eller modtage varer med post, og dermed mindskes risikoen for at blive snydt. Vi anbefaler også, at du anvender din Facebook-konto, enten ved oprettelsen eller senere, til at verificere din identitet. Det er ikke noget vi siger, så vi kan spamme din og dine venners væg (hvilket vi ikke gør), men fordi vi håber, det kan minimere falske annoncer, hælervarer, uærlige personer m.m.