Subscribe to our newsletter:

MinBio

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Games
  • Entertainment
I want this app
Download from AppStore

*HAR DU SET AT APPLE ÆNDRER PRISEN PÅ MIN BIO? Læs mere på minbio.dk

Min Bio er verdens mindste BØRNEBIOGRAF på tablet, smartphone og PC. Her kan du give børnene et trygt filmunivers, der er designet, så selv de mindste børn let kan finde og se deres yndlingsfilm med en rigtig biograffornemmelse. Du kan endda benytte Min Bio på op til 5 enheder – samtidig! På den måde får hvert barn mulighed for at vælge lige præcis den film de allerhelst vil se mellem de flere end hundrede forskellige afsnit og film for børn i alderen 2-8.

BØRNENES YNDLINGSFILM - På Min Bio kan børnene bl.a. se:
- Hjælp! jeg er en fisk
- LEGO Friends
- Cirkeline
- Min søsters børn
- Jungledyret Hugo - Den store filmhelt
- Filmen om Jungle Dyret Hugo
- Dyrene i Zoo
- Far til Fire både de nye og de gode gamle klassikere
- Babar & Badou
- Vi på Krageøen
- LEGO Ninjago
- LEGO Chima
- Rasmus Klump
- Den Travle By
- Magnus og Myggen
- Lille Prinsesse
- Timmy Tid
- H.C. Andersens Eventyr og mange flere.

Og der tilføjes hele tiden nyt! Følg Min Bio på facebook.com/MinBio.dk, så er du altid opdateret på nyheder og vores mange konkurrencer.

PRØV GRATIS FILM - Har du lyst til at udforske en del af Min Bios store filmudvalg, inden du opretter dit abonnement, kan du altid prøve et afsnit af Magnus og Myggen, F for Får eller H.C. Andersens Eventyr gratis.

ANBEFALES AF KIDSANDMEDIA.DK: “Min Bio” er et flot tilbud til børn i alderen 2-8 år. Gennem den seneste tid har en lang række streaming-tjenester etableret sig, og selv om andre streaming-tjenester har meget godt indhold til børn, så indeholder de også mange ting, som børn ikke skal have adgang til. Min Bio er derimod et tilbud, som er 100% trygt for børn at udforske på egen hånd.

SUPPORT - Hvis app’en driller, kan du kontakte os på minbio@nordiskfilm.com, så hjælper vi hurtigst muligt. Du kan se svar på de mest stillede spørgsmål på http://minbio.dk/#popupContentPageFAQ. Husk at holde app’en opdateret med seneste version, da vi hele tiden arbejder på at forbedre teknikken og brugervenligheden. Bemærk, at filmene kun kan ses i Danmark, Norge, Sverige og Finland grundet rettighedsbegrænsninger uden for Norden.

PRIS OG GENERELLE BETINGELSER:
Et abonnement med adgang til alle vores børneklassikere koster 49 kr. pr. måned. Det bliver trukket automatisk via din iTunes-konto. Når du har købt et abonnement, kan det aktiveres på alle dine enheder du har knyttet til dit Apple-ID. Du vælger blot ”Aktiver abonnement” i info-fanen, når du har hentet app’en. Dit abonnement fornyes automatisk med mindre funktionen ”automatisk fornyelse” deaktiveres senest dagen inden din abonnementsperiode udløber.