Subscribe to our newsletter:

e-takeaway

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Food & Drink
I want this app
Download from AppStore

Med e-takeaways gratis app bliver det endnu nemmere at glæde dine venner, familie, kollegaer, nærmeste eller dig selv med takeaway fra Københavns største og mest varierede udvalg af eksklusiv takeaway.

App´en er designet i en legende og let tilgængelig ånd, som giver brugeren en fornemmelse af leg under bestillingerne og surfing rundt i app´ens funktioner samt besøg hos de forskellige restauranter. App´en indeholder funktioner som giver brugeren overblik på forsiden med bestil mad, favoritter, ordre på vej, profil og info.

Et klik på bestil mad giver brugeren mulighed for at søge blandt alle restauranter på flere forskellige måder. Om man vil søge på postnummer, navn, restaurant eller benytte madkategori dropdown-boksen eller sorteringen efter et andet parameter, så er alle mulighederne åbne og gør det nemt at finde frem til det ønskede resultat for brugeren.
App´en understøtter alle de nævnte funktioner med et kort, hvor det er muligt at se restauranternes placering og madkategori, samt gør det nemt at finde rundt på menukortet hos den ønskede restaurant.

Hos e-takeaway sætter vi en dyd i at gøre det nemt og overskueligt for vores kunder at bestille mad, og med e-takeaways app bliver det ikke nemmere. Den er nem, sjov, intuitiv og indbyder til brug.

Bestiller du lækker sushi med kæresten eller en god gang tømmermændspizza, så har du også mulighed for at dele oplevelsen med dine venner på facebook via app´en.

e-takeaway ønsker med app´en at opfylde brugerens behov og efterspørgsel ved at tilbyde den bedste service og det største udvalg af eksklusiv takeaway-mad, uanset hvor kunden befinder sig…

Vi ses på mobilen, og i døren - velbekomme!