Subscribe to our newsletter:

Veolia

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Travel
  • Navigation
I want this app
Download from AppStore

De Veolia-app toont de actuele vertrektijden van de dichtstbijzijnde haltes en zelfgekozen lijnen en haltes. De dichtstbijzijnde haltes worden op basis van de huidige GPS-locatie bepaald. Indien u een halte kiest, ziet u welke lijnen daar vertrekken. Kiest u een buslijn, dan wordt per richting aangegeven bij welke haltes het voertuig stopt. U ziet meteen of de bus op tijd vertrekt en of een omleiding van toepassing is.

Heeft u een halte of lijn gekozen, dan ziet u de bussen tevens terug op de kaart. De actuele positie van de bussen wordt elke minuut geüpdatet, waardoor u de bus "live" kunt volgen.

De app bevat tevens een reisplanner waarmee u een reisadvies kunt opvragen vanaf uw huidige locatie of een zelfgekozen adres naar een reisbestemming in Nederland.

De functie "Omleidingen" geeft daarnaast een overzicht van de omleidingen en verstoringen per buslijn.

Met de functie "Klantenservice" kunt u, na inloggen, een melding direct doorsturen naar de klantenservice. Daarbij biedt de app ook de mogelijkheid om direct telefonisch of via e-mail contact op te nemen met de klantenservice van Veolia.

Heeft u suggesties om onze app te verbeteren of uit te breiden? Die ontvangen we graag via klantenservice@veolia-transport.nl.