Subscribe to our newsletter:

Német szókártyák

$1.99
iPhone / iPad
Genres:
  • Utilities
  • Education
I want this app
Download from AppStore

Felhasználói értékelések egyike:
*********************
Ez az első olyan szótanuló ami megfelel az elvárásaimnak. Egyszerű, nincs túlgondolva és jól működik eddig. Ami észrevételem volt hogy jó lenne ha saját, általam beírt szavakkal is lehetne használni, de ez már egy fejlesztés eredménye lehet! Tökéletes app, megéri leszedni! Köszönöm!!
*********************

Az app mintegy 1500 darab, a német alapfokú nyelvvizsgához szükséges német-magyar szópárt tartalmaz.
A szavak gyakorlása szókártyákkal megoldott (flashcards), melyeket a program véletlenszerűen választ ki és a német szavakat igény szerint ki is mondja (internet kapcsolat NEM szükséges).
A szavak memorizálásának ezen módja rendkívül hatékony, bárhol és bármikor gyakorolhatunk.
A "Beállítások" között lehetőségünk van arra, hogy meghatározzuk, milyen nyelven kérdezzen bennünket a program (elsődlegesen németül vagy magyarul jelenjenek meg a szavak, melyekre helyes választ kell adjunk), így mindkét "irányból" (németről magyarra, illetve magyarról németre) is képesek vagyunk a szókincsünket tökéletesíteni.

A fentieken felül még 2 extra szolgáltatást is nyújt az app:
- egy kb.: 22000 szavas/kifejezéses német-magyar/magyar-német szótárt, melynek használatához nem szükséges internet kapcsolat.
- mintegy 100 darabos, egyszerűen kereshető, listát a leggyakoribb német rendhagyó igékből.

Mindenkinek, aki alapfokú német nyelvvizsgára készül, hasznos kiegészítés a tanuláshoz a Német-Magyar szógyakorló app, mely könnyen használható, felhasználóbarát és praktikus.
Amennyiben tetszik a német szótanuló app, kérem ezt az app store-ban írja meg.