Subscribe to our newsletter:

Pulsträna PRO

$0.99
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Health & Fitness
I want this app
Download from AppStore

Pulsträna PRO är en app för dej som konditionstränar pulsbaserat med pulsklocka. Om du cyklar med wattmätare finns en flik för att räkna ut dina effektzoner baserad på din tröskeleffekt.

Pulsträna PRO räknar ut pulszoner (baserat på vilopuls och maxpuls, eller vilopuls och tröskelpuls) och tröskeleffektzoner och du kan själv ändra hur zonerna ska räknas fram.

Pulsträna PRO består av 4 stycken tabbar som visar: pulszoner, tröskelpulszoner, effektzoner (bara för cykel) och en extra flik som du kan använda som du vill.

Varje flik har sen ett antal zoner som definieras av ett intervall "från" och "till" som anges i procent. Dessa intervall återges ofta i träningsböcker med en viss variation. Detta kan du självklart ändra i appen så den passar dina önskemål.

För varje flik fyller du sen i din personliga data (ex: maxpuls) och appen räknar då fram dina zoner baserat på din personliga data.

Du slipper helt enkelt knappra fram detta manuellt på miniräknaren! :)

Varje tab har en egen konfiguration där du kan ange vilket intervall en viss zon har samt vilket namn den har.

Den fjärde fliken "Favoriter" kan du använda som du vill, tex för dina favoritintervaller eller personliga effektrekord.

Pulsträna PRO är en app för dej som redan pulstränar och kan grunderna i pulsträning.

Vill du ha en enklare app för pulsträning så ladda ner vår gratis-app som heter "Pulsträna".