Subscribe to our newsletter:

Plieger Location Finder

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
I want this app
Download from AppStore

Plieger BV is groothandel en distributeur van bekende merken in sanitair, verwarming, technische installatiematerialen en elektra. Daarnaast levert Plieger veel producten onder eigen merk.

Het hoofdkantoor en centraal magazijn zijn gevestigd in Zaltbommel. Met een eigen expeditie en 52 vestigingen in Nederland levert Plieger snel en accuraat een assortiment van meer dan 150.000 artikelen aan o.a. installateurs, loodgietersbedrijven en detaillisten. Met deze Plieger App vind u snel de vestiging die het dichtst bij u in de buurt is!
Het vergaren van marktkennis en –informatie zit in het DNA van de Plieger organisatie. Dankzij deze knowhow zijn wij in staat een voortrekkersrol in advisering te vervullen en het meest complete en actuele assortiment aan te bieden.

Plieger Expressen
Plieger wil dat de installateurs steeds vooruit kunnen. Met dat in gedachten zijn onze Expressen ingericht. Een Express is een modern afhaalmagazijn voor de professionele installateur. Zeg maar; uw magazijn!
Alle benodigde materialen voor de klussen van de dag liggen binnen handbereik voor u klaar. Misgrijpen voor een klus behoort dan ook tot het verleden. Ook indien u advies wenst over een bepaalde klus of techniek staan onze vakkundige medewerkers u graag ter zijde.

Plieger Toonzalen
Plieger wil consumenten helpen met een goed badkamerontwerp en uitgebreid tonen wat de diverse mogelijkheden zijn. Met dat in gedachten ontstonden onze unieke toonzalen, speciaal voor uw klanten. Zeg maar: uw showroom!
In onze toonzalen laten wij verschillende stijlen zien en combinaties van stijlen. Dat maakt Plieger zo bijzonder. Merkonafhankelijk, met een scherp oog voor trends en kien op prijs/kwaliteitsverhoudingen, badkamers samenstellen. De vakkundige installatie door een professionele installateur zorgt ervoor dat klanten jarenlang kunnen genieten van hun badkamer.