Subscribe to our newsletter:

Overvinn OCD – bli kvitt tvangstanker og tvangshandlinger

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Health & Fitness
I want this app
Download from AppStore

Slik blir du kvitt OCD (tvangstanker og tvangshandlinger)

Ved hjelp av hypnose er det mulig å finne veien ut av tvangstanker og tvangshandlinger.
Vi benytter oss alle av gjentatte handlinger hver dag – de hjelper oss med å holde orden på livene våre, og skaper en slags forutsibarhet og kontroll på hverdagen. Men for noen mennesker er det vanskelig å si stopp og bestemme seg for at en bestemt tanke eller handling er gjennomført, og ender opp med å gjenta den om og om igjen.

Det er mulig å havne i et mønster der vi gjentar den samme tvangshandlingen eller tenker de samme (unyttige) tankene hele tiden uten å få følelsen av at det er nok.

Overvinn OCD – bli kvitt tvangstanker og tvangshandlinger er laget for å hjelpe deg som er fanget i et mønster der du hele tiden gjentar en handling eller tanke. Hypnosen er en ressurs for å bryte mønstret og få tilbake selvkontrollen – og ikke minst dempe angsten for å la vær med å foreta handlingen eller å tenke tankene.


Hva inneholder Overvinn OCD hypnosen?

I introduksjonen får du en forklaring på hvordan OCD overtar folks liv, og hvor lett det er å bryte tvangsmønstret med nye tanker og strategier for handling. Du blir også avslappet, finner roen og får tatt deg tiden til å fjerne hverdagens stress og begynne å bryte OCD mønstret.
I selve hypnosen bygges det nye baner, broer og tanker – og tvangstanker og tvangshandlinger blir langsomt brutt og arbeidet ut av tankene.


Hva får du i behandlingen av tvangstanker og tvangshandlinger?

- Du får en avslappende og mønsterbrytende hypnose som demper OCD og gir deg igjen friheten

- Du lærer å styre tankene og handlingene dine selv uten å føle angst eller usikkerhet


Programmet fungerer best hvis du lytter daglig i 21-30 dager.

Demp symptomene dine på OCD, tvangshandlinger og tvangstanker allerede i dag med en effektiv hypnose!