Subscribe to our newsletter:

Övervinn OCD - bli fri från tvångstankar och tvångshandlingar

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Health & Fitness
I want this app
Download from AppStore

Så blir du fri från OCD (tvångstankar och tvångshandlingar)

Med hjälp av hypnos är det möjligt att bryta mönstret med tvångstankar och tvångshandlingar.
Vi utför alla olika upprepade handlingar varje dag, som hjälper oss kontrollera våra liv och skapa ett visst mått av förutsägbarhet och kontroll över vardagen. Men för vissa människor är det svårt att sätta gränsen och bestämma sig för att en given tanke eller handling är färdig och genomförd, och man upprepar den igen och igen.

Det är möjligt att hamna i ett mönster där vi upprepar samma tvångshandling eller tänker samma (oproduktiva) tankar om och om igen - utan att någonsin få känslan av att det räcker.

Övervinn OCD - bli fri från tvångstankar och tvångshandlingar är framtagen för att hjälpa dig som fastnat i ett mönster där du tvångsmässigt upprepar en handling eller tanke. Hypnosen är en resurs för att hjälpa dig att bryta mönstret och få tillbaka självkontrollen - och inte minst dämpa rädslan för att låta bli att utföra handlingen/tänka tankarna.


Vad innehåller “Övervinn OCD”-hypnosen?

I introduktionen får du en förklaring på hur OCD övertar människors liv och hur lätt det är att bryta tvångsmönstret och ersätta det med nya tankar och handlingsstrategier. Du får också hjälp att slappna av, hitta lugnet och ta dig tid att koppla bort vardagens stress och börja bryta OCD-mönstret.

I själva hypnosen bygger vi nya banor, broar och tankar - och tvångstankar/handlingar bryts långsamt och arbetas ut är din tankesfär.


Vad får du i behandlingen av tvångstankar och tvångshandlingar?

- Du får en avslappnande och mönsterbrytande hypnos, som dämpar OCD och ger dig tillbaka din frihet

- Du lär dig att styra dina tankar och handlingar själv, utan att känna ångest eller osäkerhet.

Programmet fungerar bäst när du lyssnar på det dagligen i 21-30 dagar.

Dämpa dina OCD-symtom, tvångshandlingar och tvångstankar redan i dag - med vår effektiva hypnos!