Subscribe to our newsletter:

Lille Læser

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Education
I want this app
Download from AppStore

Det er lettest at lære at læse som lille!
Med Lille Læser giver du dit barn et kæmpestort forspring i sprogudviklingen – for bare 19 kroner om måneden.
Lille Læser er den første app, som børn allerede fra et år kan lege sig ind i læsning med. Lille Læser bygger på den nyeste forskning om små børns læsning.
Lille Læser bliver udviklet af MV-Nordic i samarbejde med Nationalt Videncenter for Læsning. MV-Nordic har solid erfaring med at lave løsninger til børn, der er ved at lære at læse og skrive. Over 75 % af de danske kommuner bruger vores løsninger i skolerne.
Med Lille Læser kan du følge dit barn sikkert ind i læsningens verden. Du behøver ikke have nogen viden om læsning på forhånd. Bare følg os – det er sikkert, sjovt og enkelt.
Som det første materiale i Danmark lader Lille Læser dit barn læse, skrive og lytte sig ind i læsningen – allerede fra barnet er omkring et år. Lille Læser er det sjove og sikre valg for alle førskolebørn, der skal opdage og udforske skriftsprogets og ordenes verden.
Lille Læser giver dig også inspiration til, hvordan du kan lege med ord og bogstaver med dit barn i nyhedsdelen ”Fif og fiduser”.
Få en forsmag på, hvad Lille Læser indeholder, helt gratis!
Tegn abonnement for 19 kr. pr. måned og få fuld adgang til alle Lille Læsers aktiviteter samt den faglige inspiration i ”Fif og fiduser”.

Målgruppe:
Lille Læser er til børn fra 0-5 år og deres forældre, bedsteforældre, pædagoger og dagplejere.