Subscribe to our newsletter:

Zalai Hírlap

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • News
  • Newsstand
  • News & Politics
I want this app
Download from AppStore

A több mint hatvanéves Zalai Hírlapot változatlan érdeklődéssel tüntetik ki a megye lakói. Sikerességének egyik kulcsa, hogy az alapvetően aprófalvas megye hagyományokhoz ragaszkodó lakosságának helyi igényeihez igazítja témáit, ugyanakkor folyamatosan képes megújulni.

A Zalai Hírlap a régió egyes térségeire külön figyelmet fordít, ezért a lap három mutációban (Zalaegerszeg, Lenti, Zalalövő; Keszthely, Hévíz, Zalaszentgrót; Nagykanizsa, Letenye, Zalakaros) jelenik meg. Keszthelyen, Zalaszentgróton, Lentiben és Nagykanizsán önálló, korszerű városi szerkesztőségek működnek, így a Zalai Hírlap az olvasói és hirdetői elvárásoknak megfelelően olyan helyi hírekkel is szolgál, amelyeket csak tőle kaphatnak meg az olvasók.

Különböző időszakokra lehet előfizetni. Előfizetői időszakok:

1 év: 360 pld 74,99€
1/2 év: 180 pld 37,99€
1/4 év: 90 pld. 20,99€

A zaladigital.hu portálon előfizetett lapok, automatikusan és minden további költség nélkül olvashatóak itt iPad és iPhone-on.

Az előfizetés az Ön iTunes account-ján keresztül történik. Az előfizetés automatikusan megújul, hacsak nincs ez az opció kikapcsolva legalább 24 órával az előfizetés lejárta előtt. Az előfizetés összege le lesz vonva az előfizetés lejárta előtti 24 órás időszakban. Az előfizetést kezelheti a felhasználó és az automatikus megújítást ki lehet kapcsolni a vásárlás után az Account Settings-ben. Már meglévő előfizetéstől nem lehet elállni az előfizetés ideje alatt. A mutatványszám ingyenesen elérhető, ugyanakkor az archívumban megvásárolható.

Automatikus előfizetés megújítás kikapcsolása:
Be kell jelentkeznie az Appstore-ba, majd a View Account menüpontban, a Manage App Subscriptions gomb megnyomása után tudja kikapcsolni az automatikus előfizetés megújítást.

Kérdéseire az info@zaladigital.hu e-mail címen állunk rendelkezésére.