Subscribe to our newsletter:

Vas Népe

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • News
  • Newsstand
  • News & Politics
I want this app
Download from AppStore

Közel hatvan éve Vas Népe néven, de jogelődje az 1889-ben alapított Vasvármegye révén évszázadokat köt össze Magyarország legnagyobb lefedettségű napilapja, amely a megye háztartásainak közel nyolcvan százalékába jut el. Hagyomány és modernség, ez jellemzi a Vas Népét, melynek népszerűsége, a családok életében, a hétköznapokban betöltött szerepe a megyében élő emberek lokálpatriotizmusára és polgárosultságára épül.

A változó világban a lap mindig alkalmazkodik az új kihívásokhoz, szem előtt tartva olvasóinak igényét. Nemcsak hírekkel, információkkal látja el az érdeklődőket, de széles körű szolgáltatásokkal áll előfizetői rendelkezésére, akiket hűségkártyával jutalmaz. Városoldalak, tematikus mellékletek, a megye kulturális és sportéletének sehol máshol meg nem található részletességű bemutatása jellemzi a lapot, amely kiegyensúlyozott és mértékadó. Meghatározó értéke, jellegéből fakadóan természetesen a lokalitás. Törekvése, hogy a megye legkisebb településeinek életét is bemutassa, értékeit a világ elé tárja. Az innen származó információknak gyakorlatilag a Vas Népe az egyedüli forrása, ezért nemcsak a megyében élőknek, de az elszármazottaknak, vagy a másutt élő érdeklődőknek is nélkülözhetetlen lehet. Dinamizmus és állandóság, látszólag egymásnak ellentmondó fogalmak, mégis a Vas Népében megtestesülnek.

Különböző időszakokra lehet előfizetni. Előfizetői időszakok:

1 év: 360 pld 74,99€
1/2 év: 180 pld 37,99€
1/4 év: 90 pld. 20,99€

A vasdigital.hu portálon előfizetett lapok, automatikusan és minden további költség nélkül olvashatóak itt iPad és iPhone-on.

Az előfizetés az Ön iTunes account-ján keresztül történik. Az előfizetés automatikusan megújul, hacsak nincs ez az opció kikapcsolva legalább 24 órával az előfizetés lejárta előtt. Az előfizetés összege le lesz vonva az előfizetés lejárta előtti 24 órás időszakban. Az előfizetést kezelheti a felhasználó és az automatikus megújítást ki lehet kapcsolni a vásárlás után az Account Settings-ben. Már meglévő előfizetéstől nem lehet elállni az előfizetés ideje alatt. A mutatványszám ingyenesen elérhető, ugyanakkor az archívumban megvásárolható.

Automatikus előfizetés megújítás kikapcsolása:
Be kell jelentkeznie az Appstore-ba, majd a View Account menüpontban, a Manage App Subscriptions gomb megnyomása után tudja kikapcsolni az automatikus előfizetés megújítást.

Kérdéseire az info@vasdigital.hu e-mail címen állunk rendelkezésére.