Subscribe to our newsletter:

Urheilusanomat

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Sports
  • Newsstand
  • Sports & Leisure
I want this app
Download from AppStore

Suomen suurin urheilun erikoislehti Urheilusanomat on kausikorttisi huippu-urheilun eturiviin. Saat joka viikko Suomen laadukkaimman asiantuntijalehden, jonka kivijalat ovat syvällinen analyyttisyys, ainutlaatuiset henkilökuvat maailman huipulta ja maakunnista sekä urheilun kiinnostavimmat ilmiöt ja kiehtovimmat tarinat.

● Näköislehti ilmestyy keskiviikkoisin, päivää ennen printtilehteä.
● Viikkolehden lisäksi tilaus sisältää Urheilusanomien klassiset erikoislehdet (4-6 lehteä / vuosi).

Tilaa Urheilusanomat edullisena jatkuvana tilauksena hintaan 8,99 € / kuukausi tai irtonumeroina 3,59 € / kappale. Tilaus on voimassa jatkuvasti ilman erillistä uudistamista kunnes irtisanot tilauksen. Urheilusanomien tilaajat pääsevät lukemaan näköislehteä olemassa olevilla tunnuksilla.

Tilaus veloitetaan iTunes-tililtäsi, kun vahvistat tilauksen. Jatkuvan laskutusjakson pituus on kuukausi. Tilaus jatkuu automaattisesti ja tilauksen uusi laskutusjakso veloitetaan iTunes-tililtäsi, ellet irtisano tilausta vähintään 24 tuntia ennen voimassa olevan laskutusjakson päättymistä. Tilausta voi muuttaa ja tilauksen voi irtisanoa tilin asetuksista. Tilaus päättyy aikaisintaan voimassaolevan laskutusjakson päättyessä. Mahdollisen kokeilujakson käyttämättä oleva aika menetetään, kun uusi tilaus tehdään. Irtolehtien palauttaminen toimii vain laitekohtaisesti, jatkuva tilaus voidaan siirtää uudelle laitteelle.