Subscribe to our newsletter:

Övervinn din sociala fobi - bekämpa social ångest och fobi med hypnos

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Health & Fitness
I want this app
Download from AppStore

Så slipper du social fobi och ångest. Effektiv hypnos hjälper dig till ett bättre socialt liv

Social fobi är väldigt hämmande och genererar mycket osäkerhet - och ser inte minst effektivt till att du missar massor av härliga och roliga upplevelser. Det tar tid att ändra våra sociala vanor - men med hjälp av denna hypnos kan vi hjälpa dig väldigt gott på väg.


√ ANONYM - * * * * *:
"Rekommenderar varmt. Jag har lättare social fobi och har redan (efter ett par veckor) blivit mycket starkare och klokare. Har inte haft tid att lyssna mer än 4-5 ggr men att lyssna på första delen har hjälpt mig."


Hypnos är skapat för att ändra mönster/tankar i en positiv riktning och kan med stor fördel användas till att ändra våra sociala mönster - och inte minst befria oss från ångest och social fobi.


• Behandling av social fobi med hypnos: •
-------------------------------------------
I hypnosprogrammet “Övervinn din sociala fobi får du möjligheten att koda om dina tankeprocesser och vanemönster för att bli mer öppen och utåtriktad - och få ut all ångest och rädsla för det sociala ur ditt liv.


• Hur fungerar hypnosen mot social fobi? •
-------------------------------------------
Genom att du får lov att visualisera goda situationer och får tonat ner negativa tankar och rädslor, kan vi snabbt vända din sociala fobi till social öppenhet. Du får förnyade möjligheter och chanser att njuta av sociala upplevelser. Hypnos fungerar bäst vid upprepat lyssnande.


• Hur du använder hypnosen för att bli fri från social fobi och ångest •
--------------------------------------------------------------------
Lyssna dagligen i 21 dagar till hypnosen mot social fobi. Och efter de 21 dagarna låter du bara hypnosen göra sitt arbete med ditt undermedvetna och visa sin effekt. Tänk gärna dagligen över hur du kan öppna dig mer, ta chansen att vara mer social och hur du kan vinna över din sociala fobi.
Efter 21 dagar, kan du lyssna vid behov - kom ihåg att hypnos kan inte överdoseras och är inte farligt - och varje gång du lyssnar, förstärker du effekten av dina tidigare genomlyssningar.