Subscribe to our newsletter:

Overvinn sosialfobi - behandling av sosial angst og fobi med hypnose

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Health & Fitness
I want this app
Download from AppStore

Slik blir du kvitt sosial fobi og angst. Effektiv hypnose hjelper deg med å få et bedre sosialt liv

Sosial fobi er en stor ulempe som kan gjøre deg veldig usikker – og som ikke minst sørger for at du går glipp av mange gode og morsomme opplevelser. Det tar tid å endre de sosiale vanene våre, men vi kan gi deg en verdifull hjelp av hypnose.

Hypnose skaper positive endringer i vaner og tanker slik at angst og sosial fobi forsvinner.


Behandling av sosial fobi med hypnose

Ved hjelp av hypnoseprogrammet ”Overvinn sosial fobi” får du sjansen for å endre tankene og vanemønstrene din slik at du blir mer åpen og sosial, og samtidig bli kvitt all form for angst og fobi som knytter seg til de sosiale aspektene av livet ditt.


Hvordan motvirker hypnosen sosial fobi?

Ved at du får lov til å visualisere behagelige situasjon og få dempet negative tanker og frykt blir sosial fobi fort omdannet til sosial åpenhet. Du får nye muligheter og sjanser for å nyte sosiale opplevelser. Hypnose virker best ved gjentatt lytting.


Slik bruker du hypnosen for å fjerne sosial fobi og angst

Lytt daglig på hypnosen mot sosial fobi i 21 dager. Etter de 21 dagene lar du ganske enkelt hypnosen fullføre arbeidet sitt med underbevisstheten din. Effekten kommer av seg selv. Tenk gjerne daglig på hvordan du kan bli mer åpen og ta sjansen på å være mer sosial, og hvordan du kan redusere sosial fobien din. Etter de 21 dagene kan du lytte etter behov. Husk at hypnose ikke kan overdoseres og ikke er farlig. Hver gang du lytter forsterker du effekten.