Subscribe to our newsletter:

Slutt å stamme med hypnose - reduser stammingen din og lær å snakke med ro i stemmen

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Health & Fitness
I want this app
Download from AppStore

Slik lærer du å snakke uten å stamme – ved hjelp av hypnose

Hypnose er et effektivt verktøy for å endre vaner og oppførsel – og ikke minst måter å bruke stemmen på. Det som gjør hypnose så effektivt er at vi kan endre vanene våres på et dypt og ubevisst nivå. Det er vanskelig bare å tenke seg til å snakke uten å stamme, men hvis vi påvirker hele den grunnleggende strukturen vår for hvordan vi snakker, blir det ikke bare lettere, men faktisk mulig å redusere eller fjerne stamming helt.


Slutt å stamme med hypnose – reduser stammingen din og lær å snakke med ro i stemmen er en hypnose som hjelper deg som stammer med å slappe av mer når du snakker, og med tiden bli kvitt stammingen. Ved hjelp av hypnosen får du slappet av godt og grundig på en behagelig måte, og langsomt men sikkert begynner hypnosen å endre talemønstret ditt for alltid.

Stamming skyldes at vi bruker en upassende del av hjernen vår til å kontrollere hvordan vi snakker. Folk som stammer bruker den høyre siden i stedet for den venstre. Under hypnosen trener vi deg til å bruke den riktige delen av hjernen når du snakker - helt automatisk uten at du behøver å tenke på det.


Hvordan motvirker hypnosen stamming?

Ved å visualisere bruken av de riktige delene av hjernen, og ved å øve deg mentalt på å bruke stemmen din bevisst, logisk og avslappet oppbygger vi langsomt men sikkert en stabil og avslappet talemåte. Uten stamming, angst og usikkerhet. Hypnose fungerer best ved gjentatt bruk og bearbeiding av tankeprosessene.


Slik bruker du hypnosen mot stamming

Lytt på hypnosen daglig i 21 dager. I denne perioden kan du godt tenke på hvordan du snakker, når du stammer, og når du ikke gjør det. Etter de 21 dagene lar du hypnosen fullføre jobben uten å tenke på om du stammer eller ikke. Bare snakk og la hypnosens innvirkning på underbevisstheten vise effekten sin. Ta deg tiden og la deg selv får lov til å lære å snakke uten å stamme. Det vil ikke være bortkastet tid!