Subscribe to our newsletter:

AppWriter Skole

Free
iPad
Genres:
  • Education
I want this app
Download from AppStore

Denne version af AppWriter er specielt til skole- og uddannelsesbrug.

LOGIN
-------
Der kræves et login for at bruge AppWriter. Kontakt os for at købe skolelicenser til stærkt reduceret pris.


BESKRIVELSE
-------------------
AppWriter er den første tekst-editor til iPad, som giver ordblinde alle de nødvendige værktøjer til at læse og skrive tekst på dansk.

AppWriter er en komplet pakke af innovative støttende værktøjer. Alle værktøjer og funktionalitet er elegant integreret og indeholder kontekst-baserede ordforslag, oplæsning, PDF-læser, OCR, betydningsordbog og en speciel Dyslexie-font.

Desuden kan du med AppWriters tastatur skrive i andre apps og få ordforslag fra AppWriter, mens du skriver.

NB! Hvis der er problemer med programmet, så kontakt os venligst på support@wizkids.dk i stedet for at skrive det i et review. Så kan vi nemlig hjælpe jer ;-)


OPLÆSNING
-----------------
Den naturlige stemme sikrer en høj kvalitet i oplæsningen. Alle menuer og knapper kan blive læst op, og forskellige læsestrategier dækker mange af de typiske brugsscenarier. Du kan installere op til tre sprog gratis!

• Læs markeret tekst
• Læs fra markøren
• Læs ord
• Læs sætning for sætning

Også visuelt støttes brugeren, idet ordene markeres under oplæsningen.

Læsehastigheden kan også justeres.

TASTATUR
-------------
Vælg AppWriters specielle tastatur i Indstillinger og få ordforslag når du skriver i fx Pages eller i andre teksteditorer.

BETYDNINGSORDBOG
-----------------------------
Den Danske Ordbog fra Dansk Sprog- og Litteraturselskab giver dig mulighed for at foretage ordbogsopslag direkte i AppWriter.

PDF-LÆSER
----------------
Den integrerede pdf-læser giver mulighed for at åbne OCR-behandlede pdf-filer og få dem læst op direkte i AppWriter. Ordene markeres under oplæsningen.

ORPRÆDIKTION
---------------------
AppWriter indeholder kontekstbaserede ordforslag. Ordforslag hjælper med at danne ord og sætninger, og hjælper med at producere tekst af høj kvalitet samtidig med at reducere den tid, det tager at skrive en tekst.

AppWriter forudsiger de ord, som passer ind i den sammenhæng, som du skriver i. Det betyder at du vil lave færre grammatiske fejl og stavefejl.

Ordforslagene foreslås i en ordliste, hvor det også er muligt at høre de enkelte ord, før de overføres til teksten. Ordlisten kan vises i teksten eller lige over tastaturet.


OCR
------
Den kraftfulde Optical Character Recognition (OCR) teknologi i AppWriter gør ethvert tekstdokument eller billede tilgængeligt på den nye iPad. Bøger og fotokopier kan nemt omsættes til tekst. Man kan redigere videre i teksten eller få den læst op, og ordene markeres under oplæsningen.

Benyt den almindelige OCR til længere tekster, eller brug "hurtig skan"-metoden til hurtigt at få læst enkeltord eller fraser op.

DYSLEXIE
------------
Dyslexie-fonten er en anden fantastisk feature i AppWriter. Fonten gør det nemmere for ordblinde at adskille de forskellige bogstaver. Det reducerer antallet af læsefejl, og gør det generelt nemmere og hurtigere at læse en tekst.

SPROG
----------
AppWriter indeholder dansk ordprædiktion og oplæsning. Desuden kan du frit installere to ekstra sprog. Vælg mellem: Amerikansk engelsk, Australsk engelsk, Britisk engelsk, Hollandsk, Fransk, Tysk, Spansk eller Svensk.

HÅNDTERING AF DOKUMENTER
-----------------------------------------
Hvordan administrerer du dine dokumenter? De kan sendes via e-mail, kopieres til udklipsholderen og sættes ind i en anden app, sendes som iMessage, direkte til Twitter eller eksporteres til Dropbox eller Google Docs.

Det er muligt at importere filer fra Google Docs eller via "Åbn i"-funktionaliteten på iPad'en.

OM APPWRITER
---------------------
AppWriter er læse- og skrivestøtte på en ny måde. AppWriter er tilgængelig på flere forskellige platforme og enheder, og brugerprofilen følger med på tværs af alle platforme.