Subscribe to our newsletter:

Kiska

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
I want this app
Download from AppStore

Kiska on maksuton iPad-sovellus, josta voit ostaa Aller Median erikoisjulkaisuja iPad-versioina. Julkaisut ovat näköislehtiä ja ne myydään irtonumeroina.

Kiskan lehtihyllystä löytyvät FIT Karppaaja, Koti ja puutarha, Elle asusteet, sekä uusi lehti Fit Laihdu!. Lisää julkaisuja tulossa kevään aikana.

FIT Karppaaja on opas kevyempään oloon. Lehden avulla sukelletaan karppauksen maailmaan ja löydetään eri tyylejä välttää hiilihydraatteja. Mukana on runsaasti herkullisia, vähähiilihydraattisia reseptejä sekä mielenkiintoisia haastatteluita, asiantuntijoiden vinkkejä ja uusimpia karppaustrendejä.

Koti ja puutarha tarjoaa kattavan ja asiantuntevan tietopaketin, joka auttaa kotipuutarhuria niin pihalla, parvekkeella kuin keittiössäkin. Upeat ja inspiroivat kuvat vievät päivänpaisteeseen ja aamukasteeseen. Nauti kanssamme hyötytarhan iloista, kukkien loistosta ja rehevästä vehreydestä.

Elle asusteet on ainoa suomalainen asusteiden erikoislehti. Muhkea muotipaketti esittelee kauden parhaat asusteet: kengät, laukut, korut, tuoksut, silmälasit, huivit, kellot...
Mukana myös tyylitaitureiden upeat asustevalinnat ja muuta paljon luettavaa!

FIT Laihdu! on painonpudottajan toivelehti. Sen avulla karistat liikakilot varmasti – ja pysyvästi. Lehden testillä löydät itsellesi sopivimman tavan laihtua ja saat asiantuntijoiden ohjeet tavoitteesi toteuttamiseen. FIT Laihdu! -lehdestä luet myös, miten muut ovat onnistuneet hoikistumaan. Tarjoamme lisäksi runsaasti herkullisia kevennysreseptejä.

Yksittäinen julkaisu € 4,49 

Maksu veloitetaan iTunes tililtäsi, kun osto on vahvistettu.

Yksityisyys:- http:http://www.aller.fi/asiakaspalvelu/tilausehdot/_a88752/