Subscribe to our newsletter:

Világjáró

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • News
  • Newsstand
  • Travel & Regional
I want this app
Download from AppStore

Világjáró - Az első magazin, amely útra kel olvasóival

A Világjáró Klub A Világjáró Klubot azért hoztuk létre néhány évvel ezelőtt, hogy személyes fórumot biztosítsunk a Világjáró Magazin szerzőinek és olvasóinak, illetve mindazoknak, akik érdeklődnek egy egyedi szemléletű, utazásközpontú klub programjai iránt. Rendezvényeink alkalmával minden hónapban diavetítéses előadásokat tartunk azokról a helyekről, ahol szerzőink a közelmúltban jártak.

A Világjáró magazin iPad applikációjában Ön hozzáférhet a lap archív és folyamatosan frissülő számaihoz. A legújabb szám megjelenéséről kiértesítést küldünk. Az applikációban különböző időszakokra fizethet elő vagy választhat korábbi számaink közül.

Világjáró magazin

Lap ár: € 1.59

Előfizetés

1/2 éves előfizetés, 6 lapszám € 10.99
1 éves előfizetés, 12 lapszám € 17.99

Az előfizetés az iTunes accountján keresztül történni. Az előfizetés automatikusan megújul, hacsak nincs ez az opció kikapcsolva legalább 24 órával az előfizetés lejárta előtt. Az előfizetés összege le lesz vonva az előfizetés lejárta előtti 24 órás időszakban. Az előfizetést kezelheti a felhasználó, és az automatikus megújítást kikapcsolhatja a vásárlás után az Account Settings-ben. Már meglévő előfizetéstől nem lehet elállni az előfizetés ideje alatt. A mutatványszám ingyenesen elérhető, ugyanakkor az archívumban megvásárolható.

Kérdéseire az http://ujsagos-stand.hu/kapcsolat címen állunk rendelkezésére.