Subscribe to our newsletter:

AlfaTV

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • News
  • Entertainment
I want this app
Download from AppStore

Алфа ТВ - За оние што прават разлика

Со апликацијата АлфаТВ, пратете ги точните, објективните и правовремените вести од Македонија и светот, а истовремено своето искуство збогатете го со квалитетните видео прилози и фотографии.
Со оваа апликација можете брзо и едноставно да ни пратите приказна која сакате да се објави, или пак да не исконтактирате.