Subscribe to our newsletter:

HjemmePC

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Entertainment
  • Newsstand
  • Computers & Internet
I want this app
Download from AppStore

HjemmePC er Norges mest solgte datablad. Vi tar leserne inn i den digitale verden og sørger for at det er et sted de vil bli.

Med teknologi som endrer seg over natta og en jungel av utstyr, tar vi ansvar både for nybegynneren og den litt mer erfarne databrukeren.

Gjennom forbrukerinnhold som reportasjer, tester av forbrukerelektronikk (PC, mobil, kamera, lydprodukter, TV og tilbehør), innføringer i programvare og tips til hvordan man kan få mer glede av utstyret sitt, ønsker våre entusiaster å dele dataglede og inspirere uten å bruke for vanskelige faguttrykk.
I hver utgave får leseren utforske nye programmer og smarte løsninger gjennom at HjemmePC tilgjengeliggjør gratis fullversjoner av nyttige programvare fra vår egen nedlastingsside.

****Viktig: De digitale utgavene vil ikke inneholde covergaver eller andre vedlegg som kan finnes i papirutgavene ****
---------------------
For digitale abonnenter finnes 1 års abonnement tilgjengelig, og det vil starte med siste tilgjengelige utgave.

Abonnementet løper over 12 måneder og koster 749 kr (Løssalgspris for utgaver i 12 måneder er 959 kr)

• Kostnaden vil trekkes fra din iTunes-konto, og abonnementet fornyes automatisk når tidsperioden er over, om du ikke avslutter det minst 24 timer før periodens utgang. Etter dette vil din iTunes-konto debiteres for en ny periode
• Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via innstillinger for Appen eller i din iTunes-konto, men du vil ikke få pengene tilbake for abonnementsperioden du er inne i
• Ved kjøp av digitale utgaver og abonnement er det Apple/iTunes som er leverandør, og eventuelle spørsmål rundt betaling må tas med Apple
-------------------

Ved å kjøpe eller laste ned appen godkjenner du å ha lest og akseptert Egmont Hjemmet Mortensens vilkår for bruk og personvernpolicy.
http://annonse.klikk.no/kunder/klikk/digitalemagasiner/policy.html