Subscribe to our newsletter:

Tidsskrift for Den norske legeforening (Tidsskriftet)

Free
iPad
Genres:
  • Medical
  • Newsstand
  • Science
I want this app
Download from AppStore

Tidsskriftets iPad-app gir deg alt innhold fra Tidsskriftets papirutgave: medisinske nyheter, kommentarer og debatt, original- og oversiktsartikler og aktuelt fra Legeforeningen. I tillegg får du tilgang til å søke i arkivet tilbake til 2008. Du kan søke i en spesifikk utgave og i enkeltartikler.

Er du allerede abonnent eller medlem i Legeforeningen, kan du logge deg inn med samme brukernavn og passord som du benytter i medlemsportalen. Er du ikke abonnent, kan du kjøpe enkeltutgaver til 98 kroner. Dersom du ikke er medlem av Den norske legeforening og ønsker å abonnere, kan du kjøpe et ett-årig abonnement til 2450,-. Betaling for abonnementet går gjennom din iTunes konto og vil fornye seg automatisk etter ett år. Dersom du ønsker å avslutte abonnementet ditt kan du gjøre det ved å slå det av minst 24 timer før ditt gjeldende abonnement utløper. Du kan gjøre dette ved å gå til innstillingsmenyen på din iTunes konto. Det er ikke mulig å kansellere en gjeldende abonnementsperiode.

Som abonnent/medlem kan du skreddersy applikasjonen til egne interesser. Velg fra listen over de 45 medisinske spesialitetene, og få varsel om nye artikler i de spesialitetene du interesserer deg mest for. I applikasjonen kan du også bygge opp ditt eget bibliotek av artikler fra Tidsskriftet. Du kan markere tekst i artiklene du leser og enkelt finne igjen disse artiklene senere.

Applikasjonen er designet for å gi best mulig leseopplevelse på nettbrettet. Fonter og design er spesialvalgt for optimal utnyttelse av iPad-en. Dette er altså ikke en samling av PDF-filer fra Tidsskriftet. Applikasjonen er tilpasset portrettvisning.
Når du har lastet ned applikasjonen, vil nye utgaver bli varslet gjennom Aviskiosk (Newsstand).

Har du tilbakemeldinger eller spørsmål til applikasjonen, kontakt tidsskriftet@legeforeningen.no.

Tidsskrift for Den norske legeforening er både et generelt medisinskvitenskapelig tidsskrift og medlemsblad for Den norske legeforening. Det utgis 24 nummer i året.

Mål:
•å være et organ for medisinsk utdanning som stimulerer til faglig vedlikehold og fornyelse for legen og klinikker
•å stimulere til medisinsk forskning og fagutvikling
•å bidra til holdningsdanning hos leger ved å videreutvikle etiske og kulturelle idealer i den medisinske tradisjonen
•å fremme helsepolitisk debatt
•å være et medlemsblad for Den norske legeforening
Etablert: 1881

Redaktør: Charlotte Haug

Utgiver: Den norske legeforening

Personvern og betingelser: http://tidsskriftet.no/Meta/Tidsskriftets-iPad-app/Personvern-i-iPad-appen