Subscribe to our newsletter:

MultiOffice

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Productivity
I want this app
Download from AppStore

MultiOffice er en virksomhed der har samlet alle dine administrative samarbejdspartnere på ét sted, gennem et netværk af rådgivende instanser, som består af kontorassistenter, byggesagkyndige, revisorer, advokater og HR-konsulenter, der står til din rådighed i forbindelse med vejledning og rådgivning til din virksomhed.
Det eneste du skal gøre er, at blive en del af MultiOffice og du bliver en integreret del af det administrative netværk, som vil give dig både administrative og økonomiske fordele.

Desuden vil du som MultiOffice-bruger, få mulighed for at blive en del af et arktivt netværk af entreprenører, som hjælper hinanden med at skabe udvikling og vækst i dit område. Netværket kan blandt andet bruges til råd og vejledning mellem kolleager, men også til at skabe arbejds relationer i forbindelse med nye samarbejdspartner.
Som MultiOffice-kunde vil du få adgang til et online administrationsværktøj der samler hele din administration ét sted og giver dig mere tid og overblik. Dette værktøj kan også tilgås via denne iPhone App.