Subscribe to our newsletter:

Pohjalainen

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • News
I want this app
Download from AppStore

Lue päivän Pohjalainen helposti iPadilla tai iPhonella. Lataamalla sovelluksen, voit lukea tabletille ja puhelimeen optimoidun tuoreen sanomalehden koko sisällön heti aamusta. Sovellus on maksuton.

Pohjalaisen irtonumero maksaa 1,99 euroa ja 30 vuorokauden jatkuva tilaus 26,99 euroa. Tilaus laskutetaan iTunes-tilin kautta, kun käyttäjä on vahvistanut tilauksen. 30 vuorokauden tilaus jatkuu automaattisesti. Voit perua 30 vuorokauden jatkuvat tilauksen poistamalla automaattisen tilauksen uusinnan käytöstä vähintään 24 tuntia ennen tilausjakson päättymistä. Tilaustasi voit hallita Applen App Storen kautta. Laskutettua tilausta ei voi peruuttaa.

Pohjalaisen kuluttajatilaajille digilehti kuuluu tilaukseen paperilehden rinnalla. Saat sen käyttöösi rekisteröitymällä ja luomalla itsellesi käyttäjätunnuksen Pohjalaisen verkkopalvelussa ja aktivoimalla sen jälkeen lukuoikeutesi asiakasnumerollasi. Ellet ole Pohjalaisen tilaaja, voit myös tilata pelkän digilehden www.pohjalainen.fi/digilehti sivulta.

Pohjalainen ilmestyy seitsemänä päivänä viikossa lukuun ottamatta juhlapyhiä. Kun lataat sovelluksen, saat näytekappaleena kyseisen päivän lehden.