Subscribe to our newsletter:

Alert BV Maastricht

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Productivity
I want this app
Download from AppStore

Alert B.V.,hét uitzendbureau van Maastricht en omgeving, bied je haar Advertentie, Informatie en Nieuws App aan die deel uit maakt van de Qonect Market.
Omdat je de Alert B.V. App hebt gekozen als toegang tot de snel groeiende Qonect Market met advertenties, informatie en nieuws, heb je ook direct toegang tot allerlei vacatures zowel fulltime als parttime. Voor detachering kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht.
Met deze App wil Alert B.V.je ook heel bewust toegang geven tot nieuws, andere product- en bedrijfsinformatie, aanbiedingen, kortingen, coupons maar ook events, wandelroutes en nog veel meer voor jou interessante informatie in de Qonect Market(1). En dit ongeacht of je nu thuis op de bank zit, of onderweg bent naar de winkel of een festival.
Omdat je natuurlijk niet zit te wachten op ongevraagde advertenties, informatie en nieuwsfeiten, biedt deze App je bovenal de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer, waar en waarover je berichten wilt ontvangen.
(1) De aangesloten bedrijven zijn nu nog beperkt tot Limburg maar zullen snel worden uitgebreid met bedrijven in andere locaties .... “stay tuned”