Subscribe to our newsletter:

Heti Válasz

Free
iPad
Genres:
  • News
  • Newsstand
  • News & Politics
I want this app
Download from AppStore

Digitális Heti Válasz

A Heti Válasz newsstand, a Digitalstand Heti Válaszra optimalizált iPad applikációja, amelyben hozzáférhet a lap archív és frissen megjelenő lapszámaihoz. Az applikációban különböző időszakokra fizethet elő vagy vásárolhat darabonként a már megjelent lapszámok közül.

A Heti Válasz hétről hétre tárgyszerű, magas minőségű tájékoztatást nyújt nemcsak a társadalom, a gazdaság, a pénzügy, a politika, hanem a kultúra és a tudomány hazai és külföldi eseményeiről is. A digitális Heti Válasz tartalmilag megegyezik a nyomtatott lappal, esetenként többlettartalmat is magában foglalhat – interaktív elemek, képgaléria, videó, link.

Lapszám ára: 1.79 Euró
1 hónapos előfizetés ára: 4.49 Euró
3 hónapos előfizetés ára: 13.99 Euró
6 hónapos előfizetés ára: 23.99 Euró
12 hónapos előfizetés ára: 42.99 Euró

A Kiadványok fülön lehetőség van kuponkód beváltására!

Az alkalmazás ingyenesen letölthető. Az újság-előfizetés vagy lapszámvásárlás az iTunes accountján keresztül történik, és annak működési elvei szerint az előfizetés automatikusan megújul. Az előfizetés lejárata előtt 24 órával automatikusan levonásra kerül az előfizetés ára! Így az előfizetés automatikusan frissül, kivéve, ha Ön azt szándékosan kikapcsolja! Az előfizetés automatikus hosszabbítását a készüléken a Beállítások menüpontban tudja állítani.
Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal: ugyfelszolgalat@digitalstand.hu