Subscribe to our newsletter:

Natteliv

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Social Networking
  • Lifestyle
I want this app
Download from AppStore

Kan du lide at feste? Så lad os præsentere:

Nattelivets sociale netværk!

Log ind med din facebook profil eller opret en ny profil direkte i App'en og udforsk hvor dine venner går i byen, hvad de drikker og hvilke drukspil de spiller! Brug det smarte Moodiekort til at finde netop den bedste stemning for aftenen og tilmed spar tid og penge på at vandre fra diskotek til diskotek - Find det rigtige med det samme!

Få tilbud, billeder og nyheder fra Diskotekerne i realtime og direkte på din telefon så netop I ved hvor I skal begive jer hen i natten! Finder i et fedt sted? Tag et moodiebillede og lad andre vide hvor fedt der er! Vil du vise dine venner hvor du går i byen? Check-In og fortæl dem det!

Se hvor dine venner er i byen og join dem! Udforsk deres profiler, find nye venner og udforsk deres profiler - måske finder du aftenens flirt? Brug Nattelivs Flirt funktion til at sende en lille besked til en du lige har set eller mødt!

Mangler festen lidt ekstra? Find et sjovt drukspil og en lækker drink i vores bibliotek af inspiration. Opskrifter og regler står skrevet så selv en fuld person kan forstå dem!

Ejer du et gå-i-byen sted?

Vi kan tilbyde en helt unik service, for dig som ejer af et gå-i-byen sted. Det kunne f.eks. være et diskotek, en bar, pub, natklub eller noget helt andet! Via vores app kan du nå tusinder af festglade mennesker. Det kunne f.eks. være, at i havde et helt unikt tilbud på fredag?
 Eller fri bar? Fortæl potentielle gæster det med et enkelt klik.