Subscribe to our newsletter:

Berömutmaningen

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Utilities
  • Productivity
I want this app
Download from AppStore

Så funkar Adeccos Berömutmaning
Berömutmaningen består av tio olika övningar som utmanar och tränar dig i den ädla men svåra konsten att både ge och ta emot beröm. Varje dag under tio dagar (med två dagars välförtjänt helguppehåll) får du en ny övning att bita i. Efter varje övning finns möjlighet till utvärdering så att du själv kan följa din egen utveckling som världsförbättrande berömmare.

Därför är Berömutmaningen superviktig
Vi är generellt sett alldeles för dåliga på att ge varandra beröm på svenska arbetsplatser. Studier visar att bristen på beröm leder till ohälsa och olyckliga medarbetare. Och så kan vi ju inte ha det! Vi på Adecco tycker att glada anställda på trevliga arbetsplatser är en superviktig fråga. Berömutmaningen är en del i vårt friskvårdsarbete.

Vad vi pratar om när vi pratar om beröm
Kärt barn har som bekant många namn. När vi pratar om beröm menar vi uppmuntran, feedback, återkoppling, uppskattning och känslan av att bli sedd.

---
This app uses the following sound files from Freesound (http://www.freesound.org) licensed under Creative Commons Attribution 3.0 Unported (CC BY 3.0):
Approx 800 Cheer and Clapping by lonemonk
YOO-HOO 01 by sandyrb
Approx 850 – Enthusiast Audience by lonemonk

Adecco reserves the right to anonymously track and report user's activity inside of the app through our statistics tool.