Subscribe to our newsletter:

Angst for Hunde - Slut med at være bange for hunde

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Health & Fitness
I want this app
Download from AppStore

Sådan lærer du at ikke længere være bange for hunde ved hjælp af hypnose

Hypnose er et stærkt redskab til at lave om i vores tanker og handlinger. Når du bliver nervøs eller direkte rædselsslagen når du ser en hund, skyldes det den måde dine tanker forløber - de skaber en overdreven frygt for hunde, som du bliver styret af.

Grundidéen med angsten for hunde er i virkeligheden god nok - vi skal beskytte os selv mod mennesker og dyr der vil os det ondt. Problemet er når det fylder for meget og vi pludselig bliver bange for alle hunde, uanset hensyn til hvordan de opfører sig. Med hypnosen til at slippe af med angst for hunde, lærer du hvordan du skelner og giver slip på den overdrevne angst, så du kan nyde livet mere og ikke være bange for hunde.

Angst for hunde - Slut med at være bange for hunde er en hypnose, som hjælper dig med at vende dine tanker og give slip på tidligere angst for hunde. Du får i hypnosen lov at slappe dybt af og får samtidigt ændret dine tanker og fokuspunkter når det kommer til hunde, så det bliver nemmere at være tæt på og omgåes hunde, uden at være bange.

Langt de fleste hunde er venligtsindede og fredelige og med hypnosen lærer du at se forskel på de hunde du kan slappe af med, og hvem du skal være på vagt overfor. Indtil nu har dine tanker fået dig til at ligestille alle hunde, men fremover vil du kunne skelne og nyde at være sammen med hunde.


Måden du bruger hypnosen mod angst for hunde på

Lyt dagligt i 21 dage til hypnosen. I den periode må du gerne tænke over hvordan tænker over hunde, hvornår du bliver bange, hvad der trigger dig og særligt også hvornår du ikke gør. Efter de 21 dage prøver du bare at lade hypnosen gøre sit arbejde og ikke tænke over hvad du synes om hunde, bare nyd resultatet og vær dig selv. Du lader dermed hypnosen arbejde med din underbevidsthed vise sin effekt og værdi.