Subscribe to our newsletter:

Hypnose for børn: Aldrig mere bange for mørke - slip for at være mørkeræd

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Health & Fitness
I want this app
Download from AppStore

Sådan slipper dit barn for at være mørkeræd. Effektiv hypnose hjælper børn til ikke at være bange for mørke

Der kan være mange årsager til at børn er bange for mørke, men fælles for dem er at de alle er mentalt anlagt. Dvs. i hjernen tillægger barnet mørket noget farligt, usikkert eller ubehageligt. Hypnose er skabt til at ændre mønstre og tankevaner, og netop det at forbinde mørke med rædsel er en mental proces - som kan ændres og fjernes.

I programmet Aldrig mere bange for mørke - slip for at være mørkeræd lærer barnet at forbinde mørket med noget helt andet, nemlig eventyr, spænding og glæde. Det er en hypnose som lader barnet slappe dybt af, opleve en god historie og få fokus på rare og behagelige tanker i stedet.

Hvordan virker hypnosen mod at være mørkeræd?

Børn suger nemt ny viden til sig, og har i mange tilfælde endnu nemmere ved at få resultater ud af hypnose end voksne. Årsagen er at børn er mere modtagelige og åbne overfor nye idéer, tanker og viden.
Hypnosen lader barnet visualisere og forbinde spændende eventyr og sjove oplevelser med mørket og danner derved nye tankemønstre - og bryder de gamle der skaber selve det at de er bange for mørke. Vi får trænet tankerne og alt det barnet forbinder med mørke til at være positivt, rart og trygt.

Hypnose virker bedst ved gentagen brug og bearbejdning af tankeprocesserne.

Måden du bruger hypnosen mod at være mørkeræd på

For at fjerne barnets angst for mørke, kan barnet lytte dagligt i 21 dage til hypnosen. Og efter de 21 dage prøver I bare at lade hypnosen gøre sit arbejde og ikke gøre mere opmærksom på om barnet er bange for mørket. Lad hypnosens arbejde med underbevidstheden og vise sin effekt.

Skulle barnet fra tid til anden opleve at blive mørkeræd igen, gentages lytningen efter behov.
Husk at gøre lytningen til at en god oplevelse, så barnet har lyst til at lytte igen næste gang. Brug høretelefoner.

Speak af Kristian Fjord.