Subscribe to our newsletter:

Slip din eksamensangst

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Health & Fitness
I want this app
Download from AppStore

Få fjernet din eksamensangst og få bedre karakterer i dag

Har du eksamensangst? Dette program er opskriften til bedre forberedelse og mere selvsikre eksaminer. Indeholder hjælp til skriftlig og mundtlig eksamen, kommunikation, råd og ideer og ikke mindst rigeligt med hjælp til at fjerne nervøsitet og angst.

Slip din eksamensangst er en lydbog med effektiv og simpel hjælp til at fjerne eksamenangst, forbedre dine karakterer og give dig selvtillid til din eksamen


Slip din eksamensangst tilbyder hjælp til:
- Du får hjælp til eksamensangst
- Mundtlig eksamen
- Skriftlig eksamen
- Håndtering af nervøsitet
- Hvordan du forbereder dig og ikke mindst hvordan du tager kontrollen til eksamen og får højere karakterer - uden at studere ekstra!
- Og du får en masse konkrete råd, ideer og tips til en bedre eksamen og studietid

Anmeldelser:

Livia S Larsen

Jeg bliver nød til endnu en gang, at rose den lydbog du har lavet om eksamensangst.

Jeg købte den for lidt over et år siden, og bruger den hver gang jeg skal op til eksamen.

Jeg er ved at uddanne mig til socialrådgiver, og er til 2 eksamner i gennemsnit hver semester. Den giver mig bare så meget tro på at jeg kan. Jeg brugt smart modellen denne gang, hvor jeg skulle op i psykologi, men det var faktisk lidt svært, fordi jeg ikke vidste hvor jeg lå. Dog besluttede jeg ved hjælp af den, at jeg ville gerne have 10 som karakter. Da jeg skulle ind til eksamen som 2. sidste ( har hørt på alle 30 klassekamerater hvordan de havde klarer det, og det var meget blandet) da jeg så skulle ind var jeg ganske klar, og havde det fedt med at skulle vise hvad jeg kunne. Var selvsikker, rolig, og det kørte bare. Jeg gik fra at være dødbange og tænke, at jeg ikke kunne -til at være selvsikker, fattet og rolig. Med tankerne jeg kan det her - takket være din ubeskrivelige perfekte og gode lydbog.

Min karakter blev 12 og cencor sagde der var ingen fejl, og han synes at jeg havde klaret det så godt :)

Tak for et godt produkt