Subscribe to our newsletter:

Overvind nåleskræk - Hypnose til at fjerne nålefobi

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Health & Fitness
I want this app
Download from AppStore

Få fjernet din nåleskræk - ved hjælp af hypnose

Hypnose er et stærkt værktøj til at fjerne skræk og fobi. Nåleskræk er en overdreven frygt for nåle, som gør alle vaccinationer, blodprøver mv. til en rigtig hård eller umulig opgave. Hypnose kan ændre dine underbevidsthed og tanker - så du ikke reagerer negativt på nåle, men i stedet kan slappe af og bare komme igennem.

Grunden til du reagerer negativt på nåle kan skyldes mange ting, men fælles for dem alle er, at skrækken er overdreven, unødvendig og at man ikke behøver at leve med den. Nåleskræk er baseret på tanker og interne reaktioner, og de kan ændres hurtigt og effektivt med hypnose, så al frygt og overdreven nåleskræk forsvinder som dug for solen.

Overvind nåleskræk - hypnose til at fjerne nålefobi er en hypnose designet direkte til at fjerne din nåleskræk, hurtigt og effektivt. Du får igennem hypnosen slappet dybt og behageligt af, og lige så langsomt begynder hypnosen at ændre dine tanker om og reaktioner på nåle til mere afslappede og rolige.


Måden du bruger hypnosen til at fjerne nålefobi på

Lyt dagligt i 21 dage til hypnosen. I den periode må du gerne tænke over hvornår du tænker på nåle, hvad du forestiller dig og hvordan du kan tænke anderledes. Hypnosen hjælper dig med at ændre alle de negative tanker og reaktioner - og bearbejde hele dit syn på nåle. Efter de 21 dage prøver du bare at lade hypnosen gøre sit arbejde og ikke tænke bevidst over det. Bare lad hypnosens arbejde med underbevidstheden vise sin effekt.

Hypnose virker bedst ved gentagen brug og bearbejdning af tankeprocesserne.