Subscribe to our newsletter:

Hypnose for børn: Selvtillid og selvværd til børn

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Health & Fitness
I want this app
Download from AppStore

Sådan opbygger dit barn selvværd og selvtillid. Effektiv hypnose løfter dit barns selvværd

Børns selvværd har en kæmpe indflydelse på deres læring, trivsel og videre faren i livet. Selvværd og selvtillid tager tid at opbygge, men kan hjælpes meget på vej af visualiseringer, positiv støtte og gode oplevelser.
Hypnose er skabt til at ændre mønstre og tanker - og gøre vores liv mere positive og til at fungere bedre i hverdagen. Selvværd og selvtillid ligger dybt i sindet - og med hypnose kan vi komme helt derind og hjælpe processen på vej.

I hypnose programmet Selvtillid og selvværd til børn får dit barn lov til at drømme sig ind i en fantasi verden, hvor der er optimal støtte og fokus på gode oplevelser og stærkt selvværd. Barnet skal bare lytte og følge med og får udover en dejlig oplevelse rykket ved tanker og hjerneprocesserne, så selvværdet og selvtilliden styrkes.


• Hvordan virker hypnosen til mere selvværd hos børn?

Børn suger nemt ny viden til sig, og har i mange tilfælde endnu nemmere ved at få resultater ud af hypnose end voksne. Årsagen er at børn er mere modtagelige og åbne overfor nye idéer, tanker og viden.

Hypnosen til mere selvværd og selvtillid lader barnet visualisere sig selv som en stærk og selvsikker person, som forstår sit eget værd. Det hele er lavet i børnehøjde, og resultaterne taler for sig selv. Barnet får styrket selvværdet og får lagt et stærkt fundament for at opbygge endnu mere selvtillid og tro på sig selv i fremtiden.

Det hele er fortalt som en god historie fyldt med metaforer og tanker som trænger dybt ind i barnets sind og skaber mere selvtillid, glæde og overskud.

Hypnose virker bedst ved gentagen lytning.

Måden du bruger hypnosen til mere selvtillid & selvværd hos børn
Lad barnet lytte dagligt i 21 dage til hypnosen. Og efter de 21 dage lader i bare hypnosens gøre sit arbejde med underbevidstheden og vise sin effekt.

Derefter kan historien/hypnosen lyttes til efter behov, eller når barnet spørger efter det!

Hypnose kan ikke overdoseres, er ikke farligt - og vil kun det bedste for dit barn - nemlig løfte ham/hende til et nyt niveau af selvsikker og følelse af selvværd.

Husk at gøre lytningen til at en god oplevelse, så barnet har lyst til at lytte igen næste gang.