Subscribe to our newsletter:

mijn dekatel

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Utilities
I want this app
Download from AppStore

‘mijn dekatel’ geeft perfect weer wat het huidige verbruik is van uw Dekatel aansluiting. U ziet hoeveel gesprekskosten u tot nu toe in deze maand hebt gemaakt. U ziet waar u deze kosten aan hebt gemaakt en naar wie u gebeld of ge-sms’t hebt. Daarnaast ziet u hoeveel MB’s u verbruikt hebt.

Limiet instellen
U logt simpelweg in met uw gebruikersnaam en wachtwoord van ‘mijn dekatel’. En geeft uw mobiele nummer op. Daarnaast kunt u een plafond instellen voor belverbruik en internetverbruik. Als één van beide plafonds is bereikt ziet u dit heel duidelijk wanneer u uw verbruik bekijkt. Dit plafond zet echter niets uit het is puur bedoelt dat u kunt zien wanneer een aangegeven limiet is bereikt.

Geschiedenis
Naast het verbruik van de huidige maand kunt u ook terug in de tijd. U kunt van de afgelopen twaalf maanden zien wat uw verbruik is geweest. En u kunt zien waar dit verbruik vandaan komt.

Is alles duidelijk?
Als u vragen of opmerkingen hebt naar aanleiding van deze applicatie of naar aanleiding van iets anders, neem dan contact op met onze klantenservice via het nummer 038-3370480. De ‘mijn dekatel’ applicatie maakt uw telefonie nog inzichtelijker, dat is duidelijk dekatel.

Toekomst
Voor nu is het nog niet mogelijk om daadwerkelijk gebruikersonderhoud te doen. Dit is iets waar een langere ontwikkeling voor nodig is. In de toekomst is dit zeker iets wat u van de applicatie kunt verwachten.