Subscribe to our newsletter:

MnemoTherapyRO

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Games
  • Education
  • Puzzle
  • Trivia
I want this app
Download from AppStore

MnemoTherapy ar putea fi descris ca o combinaţie de quiz, întrebări amuzante şi gândire laterală. Nu fiţi dezamăgiţi dacă primele mnemonice par a fi prea uşoare, mai mult ca sigur veţi avea nevoie de ajutor pentru întrebările dificile. Veţi putea utiliza sugestiile MnemoTherapy sau colabora cu ceilalţi jucători prin intermediul ecranului "Sugestii", disponibil pentru fiecare mnemonic. Scopul nostru a fost să vă punem la dispoziţie un joc care sa vă stimuleze materia cenuşie şi să vă facă să zâmbiţi în acelaşi timp. Dumneavoastră decideţi dacă am reuşit sau nu.

Când intraţi în joc veţi vedea lista de categorii disponibile. Fiecare categorie conţine mnemonice în funcţie de pachetele de întrebări achiziţionate. Categoria "Bonus" va trebui sa fie deblocată răspunzând la întrebări şi acumulând puncte. Prima sugestie pentru fiecare mnemonic este categoria din care face parte. Fiecare categorie începe cu mnemonice uşoare care devin din ce în ce mai grele pe măsură ce avansaţi. Mnemonicele au o dificultate de la 1 la 5 iar punctele sunt câştigate în funcţie de dificultatea fiecărui mnemonic. Spre exemplu, răspunzând corect la un mnemonic cu dificultate 1 veţi primi 10 puncte iar pentru unul cu dificultate 5, 50 de puncte. Categoria "Bonus" conţine cele mai complexe mnemonice şi va fi deblocată automat în momentul în care aţi acumulat 1000 de puncte.

MnemoTherapy vă propune mnemonice în următoarele categorii:
- Ţări şi Oraşe
- Munţi
- Mitologie
- Evoluţia Omenirii
- Filme
- Animale şi Plante
- Arhitectură
- Muzică
- Istorie
- Sculptură şi Pictură
- Oceane şi Râuri
- Literatură
- Sport
- Riddle

Ca exemplu, vă prezentăm mai jos câteva mnemonice de dificultate mică.

Categoria "Munţi"
1. Munţii banditului.
2. Munte de proporţii biblice.

Categoria "Evoluţia Omenirii"
1. A înlăturat Pământul din centrul universului.
2. A pornit protestul.

Categoria "Filme"
1. Mare amator de praz.
2. Român ce a cules aur de pe Coasta de Azur.

Pe masură ce avansaţi, veţi debloca diferite "realizări măreţe" :), pe care, dacă doriţi, le veţi putea posta pe Facebook prin intermediul meniului "Realizări" din consola principală. Distracţie plăcută!