Subscribe to our newsletter:

Memorial Company

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Lifestyle
I want this app
Download from AppStore

Memorial Company, dé specialist in urnen, assieraden en grafmonumenten, bied je haar Informatie & Nieuws App aan die deel uit maakt van de Qonect Market.
Omdat je de Memorial Company App hebt gekozen als toegang tot de snel groeiende Qonect Market met informatie en nieuws, heb je ook direct toegang tot gespecialiseerde informatie over de kwalitatief hoogwaardige producten en aanbiedingen van Memorial Company. Naast urnen, assieraden en grafmonumenten biedt Memorial Company ook een uitstekende afvulservice.
Met deze App wil Memorial Company je ook heel bewust toegang geven tot nieuws, andere product- en bedrijfsinformatie, aanbiedingen, kortingen, coupons maar ook events, wandelroutes en nog veel meer voor jou interessante informatie in de Qonect Market(1). En dit ongeacht of je nu thuis op de bank zit, of onderweg bent naar de winkel of een festival.
Omdat je natuurlijk niet zit te wachten op ongevraagde informatie en nieuwsfeiten , biedt deze App je bovenal de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer, waar en waarover je berichten wilt ontvangen.
(1)De aangesloten bedrijven zijn nu nog beperkt tot Limburg maar zullen snel worden uitgebreid met bedrijven in andere locaties .... “stay tuned”