Subscribe to our newsletter:

Jan van den Bragt Edelsmid

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Lifestyle
I want this app
Download from AppStore

Edelsmid Jan van den Bragt, dé specialist voor unieke trouwringen met karakter in Valkenburg, bied je haar Informatie & Nieuws App aan die deel uit maakt van de Qonect Market.
Omdat je de Edelsmid Jan van den Bragt App hebt gekozen als toegang tot de snel groeiende Qonect Market met informatie en nieuws, heb je ook direct toegang tot uitgebreide informatie over hoe je met de hand gesmeede unieke trouwringen kunt laten vervaardigen door Edelsmid Jan van den Bragt, zoals ringen met je eigen vingerafdruk. Ook is het mogelijk om bestaande sieraden aan te passen of om te laten smelten tot een nieuw ontwerp.
Met deze App wil Edelsmid Jan van den Bragt je ook heel bewust toegang geven tot nieuws, andere product- en bedrijfsinformatie, aanbiedingen, kortingen, coupons maar ook events, wandelroutes en nog veel meer voor jou interessante informatie in de Qonect Market(1). En dit ongeacht of je nu thuis op de bank zit, of onderweg bent naar de winkel of een festival.
Omdat je natuurlijk niet zit te wachten op ongevraagde informatie en nieuwsfeiten , biedt deze App je bovenal de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer, waar en waarover je berichten wilt ontvangen.
(1) De aangesloten bedrijven zijn nu nog beperkt tot Limburg maar zullen snel worden uitgebreid met bedrijven in andere locaties .... ìstay tunedî