Subscribe to our newsletter:

Jongen Opticiens

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Medical
I want this app
Download from AppStore

Jongen Opticiens & Optometrie met haar team van ervaren opticiens, contactlensspecialisten en optometristen, bied je haar Informatie & Nieuws App aan die deel uit maakt van de Qonect Market.
Omdat je de Jongen Opticiens & Optometrie App hebt gekozen als toegang tot de snel groeiende Qonect Market met informatie en nieuws, heb je ook direct toegang tot uitgebreide informatie over oogzorg zoals optometrie en ooglaseren maar ook de laatste oogmode middels contactlenzen, brillenglazen, monturen en zonnebrillen.
Met deze App wil Jongen opticiens je ook heel bewust toegang geven tot nieuws, andere product- en bedrijfsinformatie, aanbiedingen, kortingen, coupons maar ook events, wandelroutes en nog veel meer voor jou interessante informatie in de Qonect Market(1). En dit ongeacht of je nu thuis op de bank zit, of onderweg bent naar de winkel of een festival.
Omdat je natuurlijk niet zit te wachten op ongevraagde informatie en nieuwsfeiten , biedt deze App je bovenal de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer, waar en waarover je berichten wilt ontvangen.
(1) De aangesloten bedrijven zijn nu nog beperkt tot Limburg maar zullen snel worden uitgebreid met bedrijven in andere locaties .... “stay tuned”