Subscribe to our newsletter:

Parc Imstenrade

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Medical
I want this app
Download from AppStore

Parc Imstenrade, een prachtig residentieel complex met zo’n 250 stijlvolle (senioren)appartementen voor verzorgd wonen in Heerlen, bied je haar Advertentie, Informatie en Nieuws App aan die deel uit maakt van de Qonect Market.
Omdat je de Parc Imstenrade App hebt gekozen als toegang tot de snel groeiende Qonect Market met advertenties, informatie en nieuws, heb je ook direct toegang tot uitgebreide informatie over de woonbeleving in Parc Amstenrade zoals een impressie van de woningen, de activiteiten, de zorg, de ligging en een fotogalerij.
Met deze App wil Parc Imstenrade je ook heel bewust toegang geven tot nieuws, andere product- en bedrijfsinformatie, aanbiedingen, kortingen, coupons maar ook events, wandelroutes en nog veel meer voor jou interessante informatie in de Qonect Market(1). En dit ongeacht of je nu thuis op de bank zit, of onderweg bent naar de winkel of een festival.
Omdat je natuurlijk niet zit te wachten op ongevraagde advertenties, informatie en nieuwsfeiten, biedt deze App je bovenal de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer, waar en waarover je berichten wilt ontvangen.
(1) De aangesloten bedrijven zijn nu nog beperkt tot Limburg maar zullen snel worden uitgebreid met bedrijven in andere locaties .... “stay tuned”