Subscribe to our newsletter:

Ferrum by Richard

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Lifestyle
I want this app
Download from AppStore

Ferrum, dé trendshop voor sieraden en horloges in Sittard, bied je haar Informatie & Nieuws App aan die deel uit maakt van de Qonect Market.
Omdat je de Ferrum App hebt gekozen als toegang tot het snel groeiende Qonect Market met informatie en nieuws, heb je ook direct toegang tot een breed assortiment aan sieraden en horloges, van de bekende merken, voor zowel vrouwen als mannen. Merken die zowel trendy en op fashion gericht maar ook merken die je ook bij de erkende juwelier tegenkomt.
Met deze App wil Ferrum je ook heel bewust toegang geven tot nieuws, andere product- en bedrijfsinformatie, aanbiedingen, kortingen, coupons maar ook events, wandelroutes en nog veel meer voor jou interessante informatie in de Qonect Market(1). En dit ongeacht of je nu thuis op de bank zit, of onderweg bent naar de winkel of een festival.
Omdat je natuurlijk niet zit te wachten op ongevraagde informatie en nieuwsfeiten , biedt deze App je bovenal de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer, waar en waarover je berichten wilt ontvangen.
(1) De aangesloten bedrijven zijn nu nog beperkt tot Limburg maar zullen snel worden uitgebreid met bedrijven in andere locaties .... “stay tuned”