Subscribe to our newsletter:

Moonen - Wanders BV

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Lifestyle
I want this app
Download from AppStore

Moonen-Wanders, dé allround natuursteenspecialist in Heerlen , bied je haar Informatie & Nieuws App aan die deel uit maakt van de Qonect Market.
Omdat je de Moonen-Wanders App hebt gekozen als toegang tot de snel groeiende Qonect Market met informatie en nieuws, heb je ook direct toegang tot informatie en ideeen voor het restylen van uw badkamer, het plaatsen van een granieten keukenblad of de modernisering van het exterieur van uw kantoor- of winkelpand middels natuursteen. Moonen-Wanders verzorgt voor al haar relaties, afkomstig uit zowel de particuliere als zakelijke markt, het gehele traject van ontwerp tot levering, plaatsing en afwerking.
Met deze App wil Moonen-Wanders je ook heel bewust toegang geven tot nieuws, andere product- en bedrijfsinformatie, aanbiedingen, kortingen, coupons maar ook events, wandelroutes en nog veel meer voor jou interessante informatie in het Qonect Market(1). En dit ongeacht of je nu thuis op de bank zit, of onderweg bent naar de winkel of een festival.
Omdat je natuurlijk niet zit te wachten op ongevraagde informatie en nieuwsfeiten , biedt deze App je bovenal de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer, waar en waarover je berichten wilt ontvangen.
(1) De aangesloten bedrijven zijn nu nog beperkt tot Limburg maar zullen snel worden uitgebreid met bedrijven in andere locaties .... “stay tuned”