Subscribe to our newsletter:

Oosterberg Smart

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
I want this app
Download from AppStore

De Oosterberg App voor uw iPhone is een overzichtelijke en uitgebreide applicatie met unieke mogelijkheden. U kunt de App gratis downloaden in de App store.

Met de App hebt u alle artikelgegevens letterlijk onder uw vingertoppen. De artikelen zijn te vinden via de catalogus, via snel zoeken met uitgebreide filterfunctie en via uw eigen of bedrijfsbrede favorietenlijsten. Voorraad, technische specificaties, plus gerelateerde en vaak mee bestelde artikelen zijn met enkele vegen inzichtelijk. Orders kunt u direct doorsturen naar Oosterberg, of verzamelen en ’s avonds via de website aanvullen en verzenden. Wat u wenst!

De App is voorzien van een handige scannerfunctie waarmee u artikelen direct in een order kunt plaatsen. Lopende orders en naleveringen raadplegen is heel eenvoudig: met één druk op de knop brengt u de meest actuele status in beeld.

In de App zijn de gegevens van alle Oosterberg vestigingen opgenomen en gekoppeld aan een routeplanner. En uiteraard hebt u de mogelijkheid om direct te bellen of te mailen met uw vertegenwoordiger of vestiging!

Uw klantnummer en inlogcode zijn vereist voor het gebruik van de App.
Download de App en alles wijst zichzelf!