Subscribe to our newsletter:

Terra de comtes

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Travel
  • Games
I want this app
Download from AppStore

Amb aquesta aplicació volem oferir un servei als visitants que els permeti descobrir i conèixer diferents indrets del Ripollès (Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, Gombrèn, Campdevànol) vinculats als orígens de Catalunya i aconseguir que visquin una experiència sorprenent, enriquidora i alhora divertida acompanyats del personatge del Comte Arnau mentre van resolent les pistes i reptes que se’ls plantegen.

De manera paral·lela poden accedir també a un mapa que els mostra els punts d’interés de cada població: hotels, restaurants, comerços, serveis i punts d’interés turístic.

Con esta aplicación queremos ofrecer un servicio a los visitantes que les permita descubrir y conocer distintos lugares del Ripollès (Ripoll, San Joan de les Abadesses, Gombrèn, Campdevànol) vinculados a los orígenes de Cataluña y conseguir que vivan una experiencia sorprendente, enriquecedora ya la vez divertida acompañados del personaje del Conde Arnau mientras van resolviendo las pistas y retos que se les plantean.

De manera paralela pueden acceder también a un mapa que les muestra los puntos de interés de cada población: hoteles, restaurantes, comercios, servicios y puntos de interés turístico.