Subscribe to our newsletter:

De Ruiter Makelaarshuis b.v.

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Utilities
I want this app
Download from AppStore

Met deze applicatie kunt u snel en eenvoudig het woningaanbod van De Ruiter Makelaarshuis uitgebreid bekijken en uiteraard ook reageren.

Over De Ruiter Makelaarshuis BV:

"Bent u ook op zoek naar absolute kwaliteit, snelheid en service in dienstverlening?"

KWALITEIT
Profiteer van de unieke combinatie van NVM en ERA. Stuk voor stuk kwaliteitslabels, welke garant staan voor een optimale dienstverlening. Wij zijn een actief en dynamisch makelaarskantoor met een open kantoorstructuur en een klantgerichte, deskundige werkwijze.

KANTOORLOCATIES
In AMERSFOORT is ons fraaie Rijksmonumentale kantoorpand gelegen op één van de drukste punten in het centrum van Amersfoort bij de Kamperbinnenpoort.

Sinds januari 2012 is de 2e vestiging geopend in UTRECHT. U vindt ons fraaie karakteristieke kantoorpand op een hoek van de drukke Biltstraat in de wijk Wittevrouwen in het populaire Utrecht-Oost, op korte loopafstand van de binnenstad van Utrecht.

Beide locaties bieden de juiste ambiance voor een optimale presentatie van uw woning.

WERKWIJZE
Dankzij onze persoonlijke werkwijze in combinatie met onze sterke marketingproducten is ons kantoor één van de meest verkopende makelaarskantoren van Amersfoort, met een aanmerkelijk hogere gemiddelde opbrengst per woning.
In 2012 zijn wij voor de 6e keer uitgeroepen tot de nr.1 ERA - makelaar van Nederland, waarvoor wij een Award hebben ontvangen in Amerika.

ADVIES
U kunt bij onze vestigingen niet alleen terecht voor de verkoop van uw woning, maar ook voor aankoopbegeleiding, taxaties, verhuur, nieuwbouw- en BOG-advies.
Voor een deskundig hypotheekadvies kunnen wij u doorverwijzen naar een gerenommeerd kantoor in de directe omgeving.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking, wij verheugen ons op een succesvolle samenwerking!